رايجترين گياهان براي كاهش چربي خون

گروه كارخانه جات گل نمك / نمك خاور ميانه

رايجترين گياهان براي كاهش چربي خون

۴۳۸ بازديد

رژيم غذايي نامناسب، استفاده از غذاهاي چرب و پركالري، فرهنگ ناصحيح استفاده بيش از حد از غذاهاي فوري (فست‌فودها) نظير پيتزا، سس مايونز، فرهنگ نادرست مصرف زياد گوشت قرمز در جامعه و زندگي كم‌تحرك ماشيني در كشور ما باعث شده است افراد زيادي به مشكل بالا بودن چربي و كلسترول خون يا چاقي مبتلا باشند.

اولين و بهترين راه براي كاهش يا رفع اين مشكل، اصلاح رژيم غذايي است. يكي از مهم‌ترين توصيه‌هاي غذايي، كاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بيشتر از سبزيجاتي نظير كلم، كرفس، هويج، كاهو، اسفناج، كدو و ... در رژيم غذايي روزانه است. مرف بيشتر غذاهاي دريايي و ساير تركيبات حاوي روغن امگا 3 نيز توصيه مي‌شود.
گياهان دارويي زيادي نيز وجود دارد كه كاهش‌دهنده چربي خون نيز هستند مانند:
* دم‌كرده آويشن كه از ديدگاه طب سنتي ايران دفع‌كننده رطوبت و بلغم از بدن است، از پايين آورنده‌هاي مناسب چربي خون محسوب مي‌شود.
* مصرف روزانه يك قاشق چاي‌خوري پودر يا نيمكوب شده سياه‌دانه يا دانه تره هم مي‌تواند در كاهش چربي خون نيز تأثير داشته باشد.
* سير، سويا، گشنيز، جعفري و شويد از سبزيجات موثر در كاهش چربي و كلسترول است. به عنوان مثال، نوشيدن دم‌كرده شويد و ليمو عماني يك ساعت پس از غذا مي‌تواند در كاهش سطح كلسترول و چربي خون موثر باشد.
* چاي پور (Puer) يكي از معروف‌ترين انواع چاي چيني است كه داراي خواص بسيار قوي كاهنده چربي و كلسترول است.
* دم كرده پوست نارنگي و زنجبيل نيز مي‌تواند موثر باشد.
* جومينگ ز (Jueming ze) نيز گياه بسيار موثري در كاهش چربي، كلسترول و قند خون است.
* نوشيدن دم‌كرده زينان و عناب نيز در اين امر موثر است.
* مصرف سماق همراه غذا نيز به دليل تأثيراتي كه روي صفرا دارد، مي‌تواند تأثيرات مناسبي در پايين آوردن چربي خون داشته باشد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.